José Mourinho was na afloop van het duel tussen Chelsea en Southampton (1-1) niet te spreken over scheidsrechter Andy Taylor.

De Portugees was woedend over het feit dat Cesc Fabregas vlak na rust geel kreeg voor een schwalbe, terwijl heel Chelsea een strafschop claimde.

"Ik kan werkelijk niet geloven dat hij geen penalty gaf. Wat ik wel begrijp is dat het veel weg heeft van een hetze tegen Chelsea. De ene na de andere manager begint over schwalbes van Chelsea-spelers", aldus Mourinho tegen Sky Sports.

Volgens Mourinho is het niet de eerste keer dat Chelsea dit seizoen in zijn ogen benadeeld wordt. "Dat begon al op dag één, toen Diego Costa een penalty had moeten krijgen bij Burnley, maar geel kreeg." 

"Wat ik ertegen ga doen? Niets. Ik geef de scheids dadelijk een hand, wens hem een goede jaarwisseling, en zeg dat hij zich moet schamen als hij de tv-beelden terugziet."

Mourinho zei verder dat hij tevreden was over het optreden van zijn ploeg bij Southampton. "Ze hebben er alles aan gedaan om de wedstrijd te winnen, zeker in de tweede helft. We hadden de volledige controle."

Southampton pakt punt tegen Chelsea, City profiteert niet I Koeman blij dat 'dipje' Southampton voorbij is