Dirk Kuijt sluit niet uit dat hij volgend seizoen in het shirt van Feyenoord te bewonderen is. De aanvaller noemt het een 'droom' om nogmaals voor de Rotterdammers te spelen.

"Feyenoord is mijn club en dat zal altijd zo blijven. Iedereen weet welke woorden ik altijd gebruik heb. Het is nog steeds mijn droom om daar te spelen", zei Kuijt in het radioprogramma NOS Langs de Lijn.

De Katwijker was tussen 2003 en 2006 al actief in De Kuip. Kuijt benadrukte echter wel dat 'in de voetballerij meerdere partijen nodig zijn om tot een transfer te komen'. "Het moet ook zo zijn dat Feyenoord mij wil hebben. Ik kan niet in hun visie kijken."

De aanvaller staat tot de zomer onder contract bij Fenerbahçe. De Turken willen naar verluidt Kuijt langer aan zich binden. "Het is ook zeker een mogelijkheid om hier te blijven en er zijn ook andere clubs geïnteresseerd."

Een vertrek in de winterstop ziet Kuijt, die onlangs zijn interlandloopbaan beeïndigde, niet zitten. "Daar ben ik de type speler niet voor. Ik wil kampioen worden met Fenerbahçe en de vierde ster pakken. Wat daarna gaat gebeuren, weet ik nog niet."