Gary Neville, oud-speler van Manchester United, ziet Louis van Gaal de club niet naar de titel leiden. Hij noemt dat op dit moment onrealistisch.

"Ze hebben nog wereldtoppers nodig in de verdediging en op het middenveld willen ze op kunnen tegen Manchester City en Chelsea", aldus Neville tegen Sky Sports.

"Er moeten nog twee of drie spelers bij, anders is het niet realistisch. United heeft wel het voordeel dat ze niet Europees hoeven te voetballen, waardoor de focus volledig op de competitie kan. Liverpool had daar vorig seizoen veel voordeel van."

De Brit die vierhonderd wedstrijden speelde voor United denkt wel dat de aanval van 'The Red Devils' de beste is van de Premier League. "Met Javier Hernandez, Wayne Rooney, Robin van Persie en Danny Welbeck hebben ze de beste spitsen."

"De strijd om het kampioenschap gaat tussen Chelsea en City. Vergeet United en Arsenal maar, want we weten niet hoe die het gaan doen, maar ze gaan het enorm lastig krijgen om bij de eerste twee te eindigen", zo besluit Neville.