Stefan de Vrij heeft zijn eerste wedstrijd in het shirt van Lazio verloren. De Nederlandse verdediger ging zondag met de Romeinse ploeg onderuit in een oefenwedstrijd tegen Hannover 96 (3-1). 

De Vrij had net als Edson Braafheid, eveneens nieuw bij Lazio, een basisplaats gekregen van trainer Stefano Pioli. Voor de Italiaanse club begint het nieuwe voetbalseizoen pas echt op 31 augustus met een uitwedstrijd tegen AC Milan in de Serie A.

Internazionale

Ook Inter ging onderuit tegen een Duitse tegenstander. Tegen Eintracht Frankfurt werd het 3-1. De eindstand stond al bij rust op het scorebord. Lucas Piazon, vorig seizoen nog in dienst van Vitesse, en tweemaal Haris Seferovic waren de doelpuntenmakers aan Duitse zijde. Ruben Botta opende de score nog voor de ploeg uit Milaan.

Juventus

De Italiaanse landskampioen Juventus wist het oefenduel wel in winst om te zetten. De wedstrijd tegen een team bestaande uit spelers van de Australische A-league werd met 3-2 gewonnen. In de laatste vijf minuten maakten Paul Pogba en Simone Pepe de 1-2 achterstand ongedaan.