Jürgen Locadia en Rai Vloet hebben zaterdag hun handtekening gezet onder een nieuw contract bij PSV.

Dat melden de Eindhovenaren op de clubsite. De 20-jarige Locadia verlengt zijn verbintenis in Eindhoven tot medio 2019.

De aanvaller, wiens vorige contract in 2017 afliep, maakte in 2011 zijn officiële debuut bij PSV, de club waar hij sinds 2012 voor speelt. Vorig seizoen was de international van Jong Oranje in de eredivisie goed voor 13 goals.

Ook Rai Vloet, die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, zette zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst die hem tot medio 2018 bij PSV houdt. Zijn vorige contract liep tot medio 2015.

Vloet maakte onlangs zijn officiële debuut voor de Eindhovenaren in het duel met St. Pölten. Al sinds 2005 speelt de inmiddels 19-jarige Vloet bij PSV.

Naar verwachting blijft Georginio Wijnaldum ook langer in de Lichtstad. De aanvoerder zet op korte termijn zijn handtekening onder een nieuw contract, waardoor hij tot medio 2018 onder contract staat.

Depay

Vrijdag bracht trainer Phillip Cocu op een persconferentie naar buiten dat PSV ook het contract van aanvaller Memphis Depay wil opwaarderen.

De club hoopt de aanvaller zo in Eindhoven te kunnen houden. Depay wordt in Engelse media in verband gebracht met Tottenham Hotspur.

Depay, die in Eindhoven nog vastligt tot medio 2017, zou door het verbeterde contract een van de bestbetaalde spelers worden van PSV.