Het oefenduel tussen Portugal en Griekenland heeft zaterdag geen doelpunten en dus ook geen winnaar opgeleverd: 0-0.

Portugal, net als Griekenland over enkele weken actief op het WK in Brazilië, trad in Oeiras aan zonder Cristiano Ronaldo.

De aanvaller zat net als Fabio Coentrão, zijn ploeggenoot bij Champions League-winnaar Real Madrid, negentig minuten op de bank.

Bij Griekenland stond Kostas Mitroglou in de basis. De spits die bij Fulham amper in actie kwam wegens een blessure, moet Griekenland op het WK aan doelpunten helpen en deed een uur mee. Het duel stond onder leiding van arbiter Kevin Blom.

Mexico

Mexico hwon met 3-1 van Ecuador. Luis Montes, Marco Fabian en een eigen doelpunt van Maximo Banguera hielpen de Mexicanen aan de zege. Enner Valencia deed tien minuten voor tijd iets terug.

Voor Montes eindigde de wedstrijd in het Amerikaanse Arlington ondanks zijn goal in mineur. Hij verliet het veld na een duel met Segundo Castillo met een beenblessure.

Ook Castillo, die last had van zijn knie, keerde niet meer terug. Of hun WK-deelname in gevaar komt, is nog niet duidelijk.

Mexico neemt het in Brazilië op tegen het gastland, Kroatië en Kameroen. Ecuador, dat twee weken geleden gelijkspeelde tegen het Nederlands elftal, stuit op Frankrijk, Zwitserland en Honduras.

Overzicht: Oefeninterlands in aanloop naar WK