De positie van trainer Clarence Seedorf bij AC Milan lijkt allesbehalve stabiel. Clubeigenaar Silvio Berlusconi heeft forse kritiek geleverd op de prestaties van de club.

Berlusconi deed dat maandag in een interview met Sport Mediaset. "Ik ben niet tevreden met Milan, net zoals de supporters. Het verschil is alleen dat ik de salarissen betaal, dus ik lijd er nog iets meer onder.''

Seedorf ging zondag met Milan met 2-1 onderuit bij Atalanta en lijkt daarmee naast een ticket voor de Europa League te grijpen. "Ik had absoluut niet verwacht dat we zouden verliezen. We speelden erg slecht", vertelt een teleurgestelde Berlusconi.

''Na de laatste wedstrijd gaan we met het bestuur bij elkaar zitten om alles te evalueren. Dan zullen we een beslissing nemen." Die woorden lijken onheilspellend voor Seedorf.

''Ik ben totaal niet tevreden met de manier waarop Milan speelt", gaat Berlusconi verder. "Daar moeten we ook naar kijken.''

Seedorf werd in januari aangesteld als trainer van Milan als opvolger van de ontslagen Massimiliano Allegri. Sinds zijn entree gaat het met vallen en opstaan met de club.