De Champions League was het enige dat het seizoen van Manchester United nog had kunnen redden, maar na de 2-0 nederlaag tegen Olympiakos Pireaus in de eerste wedstrijd van de achtste finales is een vervolg in het miljoenenbal ver weg.

United creëerde tegen de kampioen van Griekenland maar één kans en die werd gemist door Robin van Persie. Manager David Moyes was geschrokken van het spel van zijn ploeg.

"Dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen. Het enige pluspunt is dat er nog een return komt. We zijn geen moment in de wedstrijd geweest. We kregen geen greep op de tegenstander. We verdienden in deze wedstrijd helemaal niks."

Voor Moyes kwam het verlies onverwacht. "Dit had ik niet zien aankomen. Het enige goede is dat er nog een tweede duel is."

Onder druk

Moyes, die door de slechte resultaten in de competitie zwaar onder druk staat, gelooft in een goed resultaat in de terugwedstrijd op 19 maart.

''Op Old Trafford hebben al bijzondere dingen plaatsgevonden en hopelijk gebeurt dat nog een keer. Het talent dat deze ploeg heeft, zal er dan moeten uitkomen."

Lees ook: Van Persie gelooft nog in bereiken kwartfinales