De Champions League-wedstrijd tussen Galatasaray en Chelsea staat vooral in het teken van de strijd tussen Wesley Sneijder en Didier Drogba en hun voormalige trainer José Mourinho.

De twee sterren van de Turkse topclub boekten in het verleden grote successen met de Portugese trainer. Sneijder won de Champions League met Internazionale in 2010 en Drogba pakte in Engeland vele prijzen onder de hoede van Mourinho.

Galatasaray-trainer Roberto Mancini hoopt dat zijn twee pupillen de warme gevoelens voor Mourinho woensdag even aan de kant zetten.

''Drogba was een belangrijke speler voor Chelsea en Sneijder won de Champions League met Mourinho en ze hebben een goede relatie. Maar als we wat willen, moeten ze beiden goed spelen woensdag.''

''Voor negentig minuten moeten ze elkaars vijanden zijn. Na de wedstrijd mogen ze uit eten gaan'', zei de voormalige coach van Manchester City dinsdag op een persconferentie.

Mancini is onder de indruk van wat Chelsea dit seizoen heeft laten zien. ''Het is een jong team dat bovenin de Premier League meedraait. Ze hebben erg goede spelers die de uitslag van een wedstrijd kunnen bepalen. Ik geloof dat Chelsea een kans van 80 procent heeft om door te gaan.''

Lees ook: Mourinho hekelt media vanwege 'geheime' opnames