Manchester United gaf zondag in eigen huis een 2-1 voorsprong uit handen tegen laagvlieger Fulham (2-2). Het betekende de zoveelste tegenslag voor de ploeg van trainer David Moyes dit seizoen.

"Zoveel dieptepunten had ik waarschijnlijk niet voorspeld voorafgaand aan dit seizoen", aldus de geplaagde Schot tegenover Sky Sports. "Dit puntenverlies is een beetje het verhaal van dit seizoen, hoewel we tegen Fulham gewoon heel veel pech hadden."

Moyes ziet dat zijn ploeg het moeilijk heeft met de slechte prestaties dit seizoen in de Premier League. "Het doet de spelers pijn. Ik zie ze elke dag pijn lijden omdat de resultaten niet zijn zoals ze willen."

Toch houdt de manager vertrouwen in zijn selectie en is hij overtuigd van de status van United. "We hebben een goed team. Veel teams zullen wanhopig zijn als ze tegen ons moeten spelen, zeker weten."

Na 25 duels staat United met 41 punten op de zevende plaats in de Premier League. Daarmee heeft de ploeg van Moyes negen punten achterstand op de vierde plaats, die nu bezet wordt door Liverpool. De eerste vier plaatsen geven recht op een Champions League-ticket.