Fulham pakte zondag op de valreep een punt bij Manchester United. Manager René Meulensteen kon na afloop zijn geluk niet op.

"We hebben het Manchester United heel erg lastig gemaakt. De United-spelers bleven kansen creëren en voorzetten geven, maar wij verdedigden fantastisch", aldus de Nederlandse oefenmeester.

Fulham, hekkensluiter in de Premier League, kwam in de eerste helft via Steve Sidwell op voorsprong. Lang leek de equipe van Meulensteen voor een stunt te gaan zorgen, maar in de 78e en 80e minuut sloeg United hard toe.

Robin van Persie maakte de gelijkmaker, Michael Carrick was verantwoordelijk voor de 2-1. Diep in blessuretijd zorgde Darren Bent voor de 2-2 eindstand.

"Op het einde dacht ik dat al ons harde werk voor niets was geweest. Toen Bent alsnog de gelijkmaker binnenkopte, voelde dat als een winnende goal", was Meulensteen opgelucht.

"Het belangrijkste is dat we een punt hebben gepakt. Veel mensen beschouwden ons als dood en begraven, maar wij hebben veel te veel kwaliteit en teamspirit om zo laag te staan."

Moyes

United-manager David Moyes kon amper geloven dat zijn ploeg nog de zege verspeelde. "Het is onbegrijpelijk dat we vandaag niet hebben gewonnen als je bekijkt hoeveel kansen we hebben gehad."

"Dit resultaat staat symbool voor het seizoen dat we doormaken. We waren de baas op het veld, maar kwamen op achterstand. Vervolgens creëerden we kans op kans, maar we kwamen maar niet tot scoren."

"Dat is iets wat ik mijn elftal kwalijk neem, want we hadden het duel in het slot moeten gooien door de 3-1 te maken. Uiteindelijk kost onoplettendheid achterin ons de overwinning."

Lees ook: Heitinga pakt met Fulham in slotfase punt bij United