Ronald Koeman weet nog niet waar hij volgend seizoen werkzaam is als trainer. De trainer vertrekt na dit seizoen bij Feyenoord.

''Nee, daar heb ik geen duidelijkheid over'', liet Koeman zaterdag na de thuiszege tegen NEC (5-1) desgevraagd weten.

Afgelopen week doken de eerste berichten in de media op dat de oud-international komende zomer wellicht bij Swansea City, waar hoofdtrainer Michael Laudrup inmiddels is ontslagen, aan de slag gaat.

''Die berichten zijn afgelopen week op een beetje vreemde manier naar buiten gekomen'', erkende Koeman. ''Ik wist zelf nog van niets, maar ik heb een afspraak met mijn management dat zij zich oriënteren op de mogelijkheden die ik heb. Zij doen hun huiswerk, meer niet."

"Als het iets interessants oplevert, wil ik dat misschien wel. Ik wacht rustig af en ik zie het ook allemaal nog niet zo snel gebeuren. Het zal wel april of mei worden voordat er enige duidelijkheid komt. Op dit moment zijn er in elk geval geen contacten met Swansea.''

Koeman maakte onlangs bekend dat hij zijn aflopende contract in Rotterdam niet verlengt. De oud-trainer van onder meer Ajax, PSV en AZ vindt het naar eigen zeggen mooi geweest na drie jaar.