Lucas Piazon heeft het naar eigen zeggen naar zijn zin bij Vitesse, maar weet nog niet of hij ook volgend seizoen in Arnhem speelt.

Piazon kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Chelsea en maakt in zijn eerste jaar in de eredivisie gelijk indruk. De Braziliaanse aanvaller scoorde al elf keer in achttien wedstrijden in het shirt van Vitesse, de nummer twee op de ranglijst.

Of trainer Peter Bosz van de Arnhemmers ook na de zomer kan beschikken over Piazon is nog maar zeer de vraag. Zelf kan de speler daar ook nog niet veel over zeggen.

"Dat weet ik inderdaad nog niet", aldus Piazon tegen het Braziliaanse Lancenet. "Het hangt ook veel af van hoe we het seizoen gaan eindigen. Ik denk dat we een goede kans hebben om in de top twee te eindigen en ons daardoor plaatsen voor de Champions League. Ik ga dan eerst op vakantie en daarna zien we wel verder."

Mailtjes

Piazon zegt dat Chelsea hem nauwlettend in de gaten houdt. "Ze hebben daar mensen zitten die de verhuurde spelers volgen. Ze sturen altijd mailtjes en zeggen dan wat ik goed en fout doe en wat er beter moet."

"Daar maken ze weer een samenvatting van, waarin mijn sterke en zwakke punten staan. Ze volgen constant mijn progressie."

Piazon werd vorig seizoen ook al door Chelsea uitgeleend. Destijds kwam de dribbelaar uit voor het Spaanse Malaga.