Martin Jol heeft het mede door een blunder van Maarten Stekelenburg moeilijk bij Fulham. De Haagse coach zag zijn matig draaiende elftal dinsdag met 4-3 verliezen van Leicester City in de League Cup en heeft een paar zware competitieduels voor de boeg.

Stekelenburg kreeg vlak voor rust een vrije trap van de club uit het Championship, een niveau lager dan de Premier League, niet onder controle en de rebound werd feilloos benut. Even later werd dramatisch uitverdedigen van Philippe Senderos opnieuw bestraft.

"De keeper moet die bal in zijn handen houden en daarna geven we nog een goal goedkoop weg. Dat waren enorme dompers", mopperde Jol na de zesde nederlaag in twaalf officiële wedstrijden dit seizoen.

In de competitie staat Fulham nog veertiende, maar verzamelde het slechts tien punten uit negen wedstrijden. De Londenaren treffen in de komende twee wedstrijden bovendien Manchester United en Liverpool.

"Ik voel geen druk omdat we niet onderaan staan. Als mensen me vertellen dat ik onder druk sta is het zo, maar voor mij is dat geen probleem. We moeten proberen te verrassen tegen United en Liverpool."

Jol had zijn ploeg tegen Leicester op liefst negen plekken gewijzigd ten opzichte van de nederlaag bij Southampton in de competitie. "Maar ik vertrouwde dit team en we hadden een paar goede spelers. Net op het moment dat wij bloed roken, scoorden zij. Dat gebeurt in het voetbal."