Zulte Waregem werkt met vertrouwen toe naar de dubbele confrontatie met PSV in de derde voorronde van de Champions League. Volgens trainer Francky Dury valt er zeker iets te halen tegen de Eindhovenaren.

"We hebben vorig seizoen getoond dat iedereen te pakken is. Als je een goeie ploeg hebt en zonder angst voetbalt, is alles mogelijk", zegt Dury tegenover Sporza over zijn team dat afgelopen seizoen tot de laatste speeldag om de titel streed.

De coach is bovendien erg tevreden over de loting. "Ik ben blij dat we PSV treffen. Als we goed zijn, denk ik dat we competitief kunnen zijn."

Ondanks dat Dury waakt voor zelfoverschatting, vindt hij het belangrijk om vertrouwen uit te stralen. "Maar een grote bek opzetten vind ik ook niet goed. Vorig seizoen kregen we vaak het verwijt nooit onze ambitie uit te spreken. Maar die kritiek kwam vaak van mensen die zelfs nog nooit een training van ons gezien hadden."

Voor Zulte Waregem begint de competitie zaterdag met een uitduel met het Lierse SK van trainer Stanley Menzo. Dinsdag is in Eindhoven de eerste wedstrijd tegen PSV. De return wordt op 7 augustus in Brussel gespeeld.