Heurelho Gomes heeft wel oren naar een terugkeer bij PSV. De Braziliaanse keeper mag vertrekken bij zijn huidige club Tottenham Hotspur en volgens zijn zaakwaarnemer wil hij naar Eindhoven.

"Ik ben er zeker van dat als PSV hem wil hebben, het voor Gomes een erg makkelijke beslissing zal zijn", zegt Alex Soares tegenover SkySports.

"Heurelho heeft een fantastische en glorieuze geschiedenis bij PSV. Hij heeft daar de beste periode in zijn carrière doorgemaakt. Tot op de dag van vandaag krijg hij nog steeds berichten, brieven, etcetera van supporters", vervolgt de belangenbehartiger.

Ondanks dat Gomes dus openstaat voor een overstap naar PSV, hebben de Eindhovenaren zich niet gemeld voor de doelman. "Misschien dat de geruchten te maken hebben met zijn verleden bij de club en de wens van de fans", zegt Soares.

Gomes wordt aan PSV gelinkt als vervanger van Jeroen Zoet. De jongeling keerde deze zomer terug na twee jaar verhuurd te zijn geweest aan RKC Waalwijk en wordt in verband gebracht met een transfer naar Newcastle United.

Gomes speelde tussen 2004 en 2008 voor PSV, onder meer met de huidige coach van de club, Phillip Cocu. Met de Braziliaan in het doel werden de Brabanders vier keer kampioen van Nederland, wonnen ze de KNVB Beker en werd de halve finale van de Champions League bereikt.

Na zijn periode bij PSV vertrok Gomes naar Tottenham Hotspur. In zijn eerste drie seizoenen in Engeland was de Braziliaan een vaste waarde, maar daarna belandde hij op de bank. Afgelopen januari werd hij voor een half jaar verhuurd aan het Duitse Hoffenheim.