Cristiano Ronaldo heeft weer wat voer voor geruchten gegeven. De Portugese superster van Real Madrid maakte donderdag via Twitter duidelijk dat hij zijn contract in Spanje nog niet verlengd heeft.

"Al het nieuws over mijn contractverlenging bij Real Madrid is niet waar", schreef Ronaldo.

In verschillende media circuleerden donderdag verhalen dat de oud-speler van Manchester United een nieuwe driejarige verbintenis had getekend. Het huidige contract van Ronaldo in Madrid loopt medio 2015 af.

Deze geruchten waren ongetwijfeld gevoed door uitspraken die voorzitter Florentino Perez van Real Madrid recent deed in de Spaanse krant Marca. "Ik stel alles in het werk om hem een nieuwe verbintenis te laten tekenen", zei Perez.

Ronaldo zelf leek vorige week ook op een contractverlenging aan te sturen. "Ik ben er rustig onder en maak me geen zorgen. Ik weet zeker dat we het eens worden over een nieuw contract", zei hij afgelopen vrijdag.

In Engelse media wordt de topscorer van Real echter al enige tijd in verband gebracht met andere clubs. Zo zou het steenrijke AS Monaco een monsterbod voorbereiden.

Lees alles over de transferperikelen op ons speciale katern