Manchester City zou nadrukkelijk geïnteresseerd zijn in Stephan El Shaarawy, maar een vertrek bij AC Milan is voor de aanvaller voorlopig geen optie.

"Ik denk er niet aan om hier weg te gaan. Als het waar is dat City belangstelling voor me heeft, vleit me dat, maar ik wil bij Milan blijven. Hier voel ik me goed", zegt de Italiaan tegenover La Repubblica.  

El Shaarawy voelt zich bovendien zeer gewaardeerd bij zijn huidige club. "Ik heb altijd gevoeld dat iedereen hier het volste vertrouwen in me heeft. Het is aan trainer Massimiliano Allegri en mijn ploeggenoten te danken dat ik international ben geworden", vervolgt hij.

Ook de vice-president van Milan, Adriano Galliani, laat weten dat een vertrek van El Shaarawy, ondanks dat City 25,5 miljoen plus Carlos Tevez zou bieden, niet aan de orde is.

"El Shaarawy gaat niet weg bij Milan", zegt Galliani, die eveneens ontkent dat er een bod is gedaan op Kevin-Prince Boateng, tegenover Sportmediaset.

Tevez zou volgens de bestuurder wel een welkome versterking zijn voor de 'Rossoneri'. De onderhandelingen met de Argentijn zouden al in een vergevorderd stadium zijn en geruchten dat de spits naar Juventus gaat, verwijst Galliani dan ook naar het rijk der fabelen. "Carlos zal me niet verraden."