Vitesse hoopt dat Nicky Hofs de komende seizoenen behouden blijft voor de club. De directie heeft een 'constructief gesprek' gevoerd met zijn zaakwaarnemer Louis Laros.

Hofs baalde er de afgelopen maanden van dat hij geen duidelijkheid kreeg over zijn toekomst in de Gelredome. Het contract van de geboren Arnhemmer loopt deze zomer af.

"Nicky is een Vitessenaar en dat blijft hij wat ons betreft", legt algemeen directeur Joost de Wit uit op de clubsite. Hofs, die het afgelopen halfjaar werd verhuurd aan Willem II, kan een meerjarige verbintenis tegemoet zien.

"Wij willen hem voor lange tijd aan ons binden en hebben concreet gesproken over hoe we samen de toekomst in willen gaan. Er zijn diverse opties en die worden aan Nicky voorgelegd."

Clubman

Hofs is momenteel zelf op vakantie, maar Laros verwacht dat de middenvelder wel tot een akkoord komt met Vitesse. “Wij zijn blij met de opstelling van de club en de duidelijkheid die er nu is." 

"Nicky is een clubman en die erkenning is er ook vanuit Vitesse zelf. Wij hebben goede hoop dat we er uit gaan komen. Beide partijen denken met een reële blik op de toekomst in het belang van Nicky Hofs."