Na afloop van het 1-1 gelijkspel in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda concludeerde aanvoerder Wout Brama van FC Twente dat zijn ploeg op dit moment niet goed genoeg is.

Door Jeroen van der Zanden

"Voor goed voetbal heb je twee ploegen nodig", vond de middenvelder.

"We hebben iets te weinig rendement gehaald uit de kansen die we kregen en het is gewoon onvoldoende dat we niet winnen. Het hield niet over vandaag."

"We zijn nu gewoon heel gericht bezig met dingen die we beter kunnen doen", vertelde Brama over de huidige werkwijze bij de Tukkers.

"Wat er onder Alfred Schreuder anders is dan onder Steve McClaren? Ik wil niet terugkijken naar McClaren, dat heeft geen zin. We moeten vooruit kijken. We spelen op dit moment met minder vertrouwen, dat is de realiteit. Dat komt gewoon door de tegenvallende resultaten."

Bovenste vier

Volgens de 26-jarige Tukker komt Twente simpelweg kwaliteit tekort om mee te doen in de top. "We zijn niet goed genoeg voor de bovenste vier plaatsen in de competitie. Dat is niet leuk, maar ook dat is de realiteit."

"We moeten ook niet te veel naar de ranglijst kijken. Daar hebben we niks aan. De media zijn daar heel veel mee bezig, maar wij kunnen zelf onze energie beter stoppen in trainen en beter worden."