Donderdag 6 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Wesley Sneijder

Inter stemt in met bod Galatasaray op Sneijder

HOOFDDORP - Internazionale heeft een bod van Galatasaray op Wesley Sneijder geaccepteerd. De Turkse club zou tien miljoen euro willen neerleggen voor de 28-jarige middenvelder. 
Door NUsport

"Het bod van Galatasaray stemt ons tevreden, nu is het aan de speler", vertelt voorzitter Massimo Moratti van Internazionale aan de BBC.

Of de aanvoerder van het Nederlands elftal een transfer naar Galatasaray ziet zitten, is de vraag. Vorige week liet hij via zijn zaakwaarnemer weten dat hij voor een Europese topclub wil spelen.

Galatasaray is de titelverdediger in Turkije en bezet ook in de lopende jaargang de eerste plaats, maar speelt in Europa al jarenlang geen rol van betekenis.

Sneijder ligt in de clinch met de clubleiding van Internazionale. Hij weigert in te stemmen met een nieuw contract dat voorziet in een lager salaris.

De afgelopen drie maanden deed coach Andrea Stramaccioni van Inter geen beroep op de Nederlander, die nog tot en met 31 januari (wanneer de transferdeadline verstrijkt) de tijd heeft om een nieuwe club te vinden.


Lees meer over:

Wesley SneijderInternazionaleGalatasaray

Aanbevolen artikelen