HOOFDDORP - Luis Suarez heeft het naar zijn zin bij Liverpool. De oud-Ajacied trekt zich weinig aan van de kritiek die hij regelmatig krijgt van de media.

"Iedereen heeft het recht op zijn of haar visie, maar als ik naar al die verschillende meningen moet luisteren word ik gek", vertelt hij aan Sky Sports.

"Wat ik ook doe op het veld, of het nu goed of slecht is; ik krijg altijd commentaar. Ik ga er mee om door er niet veel aandacht aan te schenken."

Het is volgens Suarez vooral van belang hoe de mensen binnen de club over hem denken. "Het is voor mij belangrijk hoe mijn ploeggenoten met mij omgaan en hoe mijn relatie met hen is."

"Ik geniet van de steun van de fans, ik speel bij een club waar ik gelukkig ben", heeft de Uruguayaan ook nog een goed woordje over voor de Liverpool-supporters.

Rodgers

Brendan Rodgers, die sinds het begin van dit seizoen de manager is op Anfield Road, oogst met zijn speelwijze lof van Suarez.

"Ik ben blij met de manier waarop de coach ons laat spelen, dat past bij mij", aldus de aanvaller. "We hebben daarnaast een paar fantastische jonge spelers die in de toekomst nog meer kunnen brengen dan ze nu al doen."

Suarez was dit seizoen al elf keer trefzeker voor Liverpool, dat momenteel achtste staat in de Premier League.