MADRID - Volgens doelman en aanvoerder Iker Casillas van Real Madrid heeft zijn trainer José Mourinho een probleem.

''Als je de beste coach van de wereld bent, wordt er veel van je verwacht. Dat is niet altijd even makkelijk voor hem'', liet de Spaanse international woensdag weten.

Casillas reageerde op de fluitconcerten die Mourinho dinsdag ten deel vielen tijdens een bekerwedstrijd in het eigen San Bernabeu tegen Alcoyano (3-0, na 4-1 in de eerste wedstrijd).

De fans van Real Madrid zijn ontevreden over de prestaties in de Spaanse competitie waarin de achterstand op de grote rivaal Barcelona al is opgelopen tot elf punten.

''Herinneringen in het voetbal duren maar kort'', betoogde Casillas, die zijn volle vertrouwen in Mourinho uitsprak.  ''De mensen die hem dinsdag uitfloten, juichten hem enkele maanden geleden nog toe toe na het winnen van de landstitel. Dat gebeurde met recordcijfers. We hebben onder Mourinho ook de Spaanse beker en de Spaanse Super Cup gewonnen. Dit team wil nu niet stoppen op de ingeslagen weg. We willen nog meer winnen, met Mourinho op de bank.''

Real Madrid kan de Portugese coach zaterdag van dienst zijn in de derby tegen Atletico Madrid in San Bernabeu. De stadgenoot staat tweede, drie punten achter koploper Barcelona.