HOOFDDORP - Manager Arsène Wenger van Arsenal maakt zich geen zorgen over de toenemende kritiek van de fans op zijn functioneren. 

"In dit tijdperk van sociale media worden bepaalde meningen gebracht als de overheersende mening", zegt de Fransman op de website van Arsenal.

"Dat is niet altijd het geval. Zij die in de media komen, zijn degenen met een extreme mening."

Tijdens het duel met Aston Villa (0-0) van afgelopen zaterdag zongen de fans van 'The Gunners’ ‘you don’t know what you’re doing’ toen Wenger besloot om spits Olivier Giroud te wisselen voor defensieve middenvelder Francis Coquelin.

"Ik begrijp het echt wel dat mensen teleurgesteld zijn na een gelijkspel tegen Villa, dat ben ik zelf ook", reageert Wenger. "Wij willen niet te veel waarde hechten aan de reactie van de fans. Het gaat erom wat we op het veld laten zien."

Zesde

Arsenal, dat slechts vijf van de dertien Premier League-wedstrijden won, staat zesde in de Premier League. "Het heeft geen zin dat ik emotioneel ga reageren", meldt Wenger. "Dan ben ik niet geschikt voor deze baan."

"Belangrijk is dat ik het maximale uit het team haal. Beter dan de derde plaats van vorig seizoen had echt niet gekund."

Woensdagavond gaat Arsenal op bezoek bij Everton.