Donderdag 29 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Huntelaar Afellay

Huntelaar: 'Gevoel is bepalend'

GELSENKIRCHEN - Klaas-Jan Huntelaar is met Schalke 04 bezig aan een goede reeks. Afgelopen week zette de club uit Gelsenkirchen de lastige uitduels met Borussia Dortmund en Arsenal in winst om.
Door NUsport/Bart Vlietstra

Door Bart Vlietstra

Zaterdag staat voor Huntelaar al weer de thuiswedstrijd tegen Nürnberg op de rol.

Het drukke programma is een van de redenen waarom de Achterhoeker nog geen beslissing heeft genomen over het al dan niet verlengen van zijn contract, dat medio 2013 afloopt.

“Het is nu te druk om te beslissen, er zijn te veel wedstrijden. Maar dit soort prestaties geeft me een geweldig gevoel. En bij mijn beslissing zal het gevoel dat ik over de club en het team heb een grote rol spelen”, vertelt Huntelaar in het nieuwe magazine van NUsport.

Prijzen

Huntelaar wil prijzen winnen, het liefst de landstitel. “Maar dat wordt dit seizoen moeilijk. Bayern lijkt oppermachtig, die winnen alles dik, hebben al 26 goals voor en twee tegen."

"Het doel is zo hoog mogelijk eindigen. Hopelijk halen we weer Champions League-voetbal, dat is belangrijk voor de club. En ja, dat is natuurlijk ook het niveau waar ik op wil spelen.”

In het nieuwe magazine van NUsport staat een reportage over Afellay bij Schalke 04. Het nummer ligt nu in de winkels en is zowel online als op de iPad bestelbaar.

Aanbevolen artikelen