GELSENKIRCHEN - Wout Brama kon donderdagavond leven met het verlies van FC Twente bij Schalke 04. De Tukkers gingen met 4-1 onderuit in Gelsenkirchen, onder meer dankzij drie goals van Klaas-Jan Huntelaar.

"We hebben alles gegeven. In de eerste helft hebben we aardig gespeeld", zei Brama na afloop tegenover NUsport. "In de tweede helft hebben we niet altijd even goed verdedigd."

"Toch hebben we kansen gehad om de 2-0 te maken", aldus de middenvelder, die de penalty die Schalke kreeg nadat Willem Janssen de bal op de arm kreeg onterecht vond. "Die bal werd van een meter afstand geschoten. Hij kan zijn arm er moeilijk afhakken."

Na de rake strafschop van Huntelaar drukten de Duitsers door. "Onze goal bleef uit en daarna ging het stormen bij Schalke. Er viel niets meer te halen."

Brama had een dubbel gevoel over de uitschakeling: "Ik wil uiteraard alles winnen. Maar de competitie weegt het zwaarst. Ik kan daarom wel begrijpen dat we met Fer en John op de bank zijn begonnen."

"Europa is voorbij, dus we hebben geen excuses meer om niet vol voor de titel te gaan", voegde doelman Nikolay Mihaylov toe.