HEERENVEEN - NAC Breda heeft slagvaardig gehandeld op de slotdag van de transfermarkt. De Bredase club maakte rond de deadline bekend dat het zich met een viertal spelers heeft versterkt.

NAC kan tot het einde van het seizoen beschikken over Heerenveen-verdediger Youssef El Akchaoui. De speler wordt verhuurd aan de Bredanaars.

Ook Jeffrey Sarpong komt NAC versterken. De middenvelder komt, eveneens als huurling, over van het Spaanse Real Sociedad.

Daarnaast heeft NAC Nourdin Boukhari en Stefano Seedorf op amateurbasis weten te strikken. Zij moeten nog wel worden vrijgegeven door hun vorige clubs. Dat zijn respectievelijk het Turkse Kasimpasa en het Italiaanse Monza.

Bayram

Boukhari speelde in het verleden al eerder voor NAC, dat nog wel rekening houdt met een vertrek van Ömer Bayram. Omdat in Turkije de transferdeadline pas over vijf dagen is, kan het zijn dat Kayserispor nog een bod op Bayram doet. Die club heeft al lange tijd interesse in de jongeling.

''Mocht dat het geval zijn, dan is de NAC-selectie na vandaag dermate breed, om dat goed in te vullen'', laat NAC weten.