HAMBURG - Jeffrey Bruma hoeft niet meer zo nodig terug te keren bij Chelsea. De twintigjarige centrumverdediger, die tot het einde van volgend seizoen is verhuurd aan Hamburger SV, heeft zijn ambities bijgesteld.

“Het was altijd mijn bedoeling om de opvolger van John Terry te worden, maar ik ben nu een ander pad in geslagen”, zegt Bruma in het nieuwste NUsport-magazine.

“Ik denk voorlopig niet meer aan een terugkeer naar Chelsea. Mijn contract bij die club loopt in 2014 af, dus de kans bestaat dat ze me volgend jaar willen verkopen.”

Vertrouwen

Bruma betwijfelt of zijn Londense broodheer het volste vertrouwen in hem heeft. “Voorheen wilde ik op mijn 21ste vast in Chelsea 1 staan. Maar ja, dan moet je wel de kans krijgen."

"Het ziet er niet naar uit dat het zover komt. En ja, dan moet je je doelen bijstellen. Chelsea is niet langer de club waar ik per se wil slagen. Ik ga daar niet drie jaar op de bank zitten, hopend op een kansje.”

In het nieuwe NUsport-magazine, dat nu in de winkels ligt en ook op de iPad verkrijgbaar is, vindt u een uitgebreid interview met Jeffrey Bruma over Oranje, Hamburger SV, Chelsea en Feyenoord.