AMSTERDAM - Clarence Seedorf denkt niet dat Carlos Tevez naar AC Milan komt. De 35-jarige middenvelder van de Milanezen verwacht dat de Argentijn, die bij Manchester City in ongenade is gevallen, voor de club zal kiezen met het meeste geld.

Milan wil Tevez graag op huurbasis binnenhalen. De club ondervindt daarbij concurrentie van onder meer het rijke Paris Saint-Germain.

"Terugkijkend op zijn carrière, zijn zaakwaarnemers en de transfers die hij heeft gemaakt, denk ik dat Tevez voor de club kiest die hem het meeste geld biedt", zegt Seedorf tegen Sky Italia. "Milan zou de eerste keer in zijn leven zijn dat hij zijn carrière boven het geld verkiest."

Tevez is in Manchester persona non grata. De Argentijn zou eind september tegen Bayern München een invalbeurt in de Champions League hebben geweigerd.

Verkopen

Sindsdien speelde hij niet meer voor de 'Citizens'. Eerder deze maand vertrok hij plotseling naar Argentinië, zonder dat hij daar toestemming voor had.

Trainer Roberto Mancini liet al weten Tevez graag te willen verkopen. Het eerste bod van Milan werd door City overigens van tafel geveegd.