AMSTERDAM - Chelsea-manager Andre Villas-Boas heeft laten weten niet de hulp van Guus Hiddink nodig te hebben. De Londense club maakt sportief een moeilijke periode door en de naam van de Nederlander zingt al rond op Stamford Bridge.

Op de vraag of de 34-jarige Portugees de ervaring van Hiddink kan gebruiken, was hij duidelijk.

"Nee, ik denk niet dat hij nodig is om de problemen op te lossen. We moeten het met onze eigen mensen doen. Vasthouden aan ons zelfvertrouwen", laat hij The Guardian optekenen.

De laatste overwinning van Chelsea was meer dan een maand geleden. In de competitie maakt de Londense club de slechtste start door sinds de komst van een Roman Abramovitsj in 2003.

Filosofie

"De filosofie en de manier waarop we te werk gaan staat niet ter discussie. We kunnen trots zijn, ook wat we hebben laten zien in de verloren duels. We moeten geloven in ons werk", aldus Villas-Boas.

Eerder zei hij tegenover de BBC al het volgende. "Abramovitsj betaalt geen vijftien miljoen euro om mij over te nemen van FC Porto en me vervolgens hier weer weg te krijgen."

"Het is geen kwestie van wel of geen geduld hebben. Ik heb al vaak gezegd dat we nu iets bouwen voor de toekomst. De club staat daar volledig achter."