ROTTERDAM - Feyenoord gaat ervan uit dat Diego Biseswar volgend seizoen niet meer voor de Rotterdamse club speelt.

De buitenspeler liet vrijdag via zijn zaakwaarnemer Jeroen Hoogewerf officieel aan technisch directeur Martin van Geel weten niet vóór de gestelde deadline van 1 december over zijn toekomst te beslissen. Daarop trok Feyenoord een aanbieding tot contractverlening in.

Biseswar gaf eerder deze week in het NUsport-magazine al aan dat hij het nog te vroeg vindt voor een beslissing.

Alle tijd

“Over twee weken zal ik hetzelfde zeggen als nu: dat ik nog niet weet wat ik wil”, zei Biseswar. “Het is nog lang niet einde seizoen, dus we hebben alle tijd, toch?”

De 23-jarige buitenspeler mist het vertrouwen van trainer Ronald Koeman. Die liet zich al meermalen openlijk kritisch over hem uit, gaf hem in de competitie nog geen enkele keer een basisplaats en gaat pas in januari met Van Geel om de tafel om te praten over zijn eigen toekomst.

Goede trainer

“Dat speelt wel mee, ja”, zei Biseswar. “Ik vind Koeman een heel goede trainer en heb het hier nog steeds heel erg naar mijn zin, maar elke voetballer wil voetballen. Ik hoop dat ik in de tweede seizoenshelft weer kan laten zien wat ik kan.”

Het is de vraag of het daarvan komt. Van Geel wil proberen om Biseswar, die in een talentpool zit, in januari te verkopen.

In het NUsport-magazine van deze week, dat ook online bestelbaar is, valt een verhaal te lezen over de toekomst van de Feyenoord-selectie.