Vrijdag 30 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Ranieri haalt uit naar arbitrage

AMSTERDAM - Internazionale heeft ook onder trainer Claudio Ranieri de weg naar boven nog niet ingezet in de Serie A. Na de 1-1 van woensdagavond bij Atalanta Bergama was de coach woedend op de arbitrage.
Door NUsport

Inter kreeg in de slotfase voor de vijfde keer dit seizoen een strafschop tegen.

Omdat keeper Luca Castellazzi de inzet van German Denis (die eerder de openingstreffer van Wesley Sneijder ongedaan gemaakt had) keerde, hield Inter toch een punt over aan de ontmoeting.

Blij was Ranieri echter allerminst. ''Het is telkens hetzelfde verhaal. Bij twijfel wordt er altijd tegen ons gefloten'', foeterde hij.

Chivu

De penalty was door arbiter Paolo Valeri toegekend nadat Atalanta-invaller Guido Marilungo naar de grond was gegaan in een duel met Inter-verdediger Cristian Chivu. ''Er was weinig aan de hand, de strafschop was niet terecht'', vond Ranieri.

''De scheidsrechter wilde ook niet eens fluiten, maar zijn assistent meende dat er een overtreding was gemaakt. We raken er aan gewend, maar ik hoop dat het snel stopt.''

Ondanks de povere prestaties van Inter, dat na acht wedstrijden slechts zestiende staat, ziet de coach zijn elftal vorderingen maken. ''Het resultaat ontbreekt, maar het team groeit. De organisatie stond goed, maar ik had drie punten willen pakken.''


Lees meer over:

Internazionaleclaudio ranieri

Aanbevolen artikelen