MOSKOU - Internazionale heeft zich dinsdagavond hersteld van de valse start die het twee weken geleden in de Champions League tegen Trabzonspor (0-1) maakte. De Italianen wonnen het uitduel met CSKA Moskou met 2-3.

Lucio en Giampaolo Pazzini brachten Internazionale binnen 23 minuten op voorsprong: 2-0. De eerste treffer viel al na vijf minuten. De inzet van Lucio ging via een verdediger de goal in.

Voor CSKA Moskou scoorde Alan Dzagojev in blessuretijd van de eerste helft met een vrije trap en tekende Vagner Love na een fraaie actie in de 76e minuut voor de gelijkmaker.

Een minuutje later bezorgde invaller Mauro Zarate Inter, dat de eerste Champions League-wedstrijd onder de nieuwe trainer Claudio Ranieri speelde, alsnog een zege. Hij bracht een lange pass met de borst onder controle en schoot binnen.

Bij Internazionale ontbrak de geblesseerde Wesley Sneijder. Luc Castaignos was door de club niet ingeschreven voor het toernooi.

Trabzonspor

In de andere groepswedstrijd speelde Trabzonspor met 1-1 gelijk tegen Lille. De Turken gaan daardoor met vier punten aan de leiding.