AMSTERDAM – PSV maakt zich grote zorgen om Jonathan Reis. De momenteel geblesseerde spits is al weken spoorloos en de Eindhovenaren zijn druk op zoek naar hem.

Reis herstelt van een zeer zware knieblessure die hij op 19 december 2010 tegen Roda JC opliep. Hij werd twee keer geopereerd door de vermaarde Amerikaanse chirurg Richard Steadman om de schade te herstellen.

Direct na de tweede ingreep ontstonden er problemen, zo meldt Voetbal International. Het talent weigerde zoals afgesproken in Colorado zijn revalidatie op te starten. PSV slaagde er met grote moeite in om Reis naar Eindhoven te halen.

Stil

De Braziliaan dwong echter alsnog een vertrek af naar Brazilië, waar hij onder begeleiding van een fysiotherapeut verder zou revalideren. Bovendien liep het contract van Reis per 30 juni 2011 af en hadden de medici van PSV laten weten dat het economisch onverantwoord was om de driejarige optie te lichten.

Onlangs liet Reis zonder afmelding een controleafspraak bij dokter Richard Steadman lopen. PSV hoorde zes weken geleden het laatst van de spits en daarna werd het stil. ''En dat is geen goed teken'', aldus technisch manager Marcel Brands.