AMSTERDAM - Ajax moet het dinsdagavond in Madrid in de tweede groepswedstrijd van de Champions League opnemen tegen Real. De Amsterdammers begonnen hun Europese campagne met een gelijkspel in eigen huis tegen Olympique Lyon en hopen ook in Spanje niet met lege handen achter te blijven.

Volgens wedkantoor Unibet is de kans daarop echter klein. Een overwinning van Ajax wordt vrijwel onmogelijk geacht met een notering van 15 tegen 1.

Alleen een thuisoverwinning van Bate Borisov op Barcelona (18 tegen 1) en een stunt van Basel op bezoek bij Manchester United (16 tegen 1) worden door Unibet onwaarschijnlijker geacht.

Ook een gelijkspel ligt volgens het wedkantoor niet in de lijn der verwachting. Mocht Ajax een punt overhouden aan het treffen, is dat goed voor 6,5 keer de originele inzet. De verwachte zege van Real levert daarentegen slechts 1,2 keer de inzet op.

De topper in de tweede speelronde van de groepsfase staat dinsdag op het programma in München. Daar neemt Bayern het op tegen Manchester City. De Duitsers, die weer over Arjen Robben kunnen beschikken, staan te boek als favoriet. Als City echter de punten uit Beieren meeneemt, levert dat 4,1 keer de inzet op.