AMSTERDAM - Real Madrid en FC Barcelona worden voor aanvang van het nieuwe seizoen in de Champions League gezien als de twee grote favorieten voor de eindzege. 

Mocht Barca in die opzet slagen dan zou voor het eerst sinds 1990 zijn dat een club de titel op het hoogste Europese platform prolongeert. Toch denkt wedkantoor Unibet dat dit voor de hand ligt.

Een eindoverwinning van Barcelona is goed voor 2,75 keer de inzet. Mocht Real de Catalaanse concurrent van de eindzege kunnen houden, is dat goed voor 5,50 keer de inzet.

Manchester United blijft voorafgaande aan het toernooi stadsgenoot City net voor in de kansen op de eindoverwinning. Bayern München, AC Milan, Internazionale en Arsenal worden gezien als de gevaarlijkste outsiders.

Een stunt van Ajax lijkt er niet in te zitten. Mocht Frank de Boer voor een verrassing zorgen en de titel mee naar Amsterdam nemen, levert dat maar liefst 250 keer de originele inzet op.

Ook als Derk Boerrigter (200 tegen 1) of Kolbeinn Sigthorsson (300) de topscorerstitel binnenslepen, is dat lucratief. Volgens Unibet gaat de strijd daar tussen Lionel Messi (3,50) en Cristiano Ronaldo (5,50).