AMSTERDAM - Michel Vorm was er zaterdag grotendeels verantwoordelijk voor dat zijn Swansea City met 1-0 onderuit ging op bezoek bij Arsenal. De tweede doelman van Oranje ligt echter niet wakker van zijn fout.

"Het is teleurstellend, maar deze fout zal me niet lang bezighouden", kijkt Vorm tegenover Voetbal International terug op het voorval waaruit de beslissende treffer van Andrei Arshavin viel.

"Net voor ik de bal wilde gooien maakte ik oogcontact met Nathan Dyer en hij zei dat hij de bal niet wilde ontvangen, maar ik had de beweging al ingezet en kon mezelf niet meer stoppen"

Volgens Vorm was de tegentreffer wel een breekpunt in de wedstrijd. "Maar het blijft teleurstellend, aangezien het bijna rust was. Als het dan nog 0-0 staat bij Arsenal, wordt de tweede helft natuurlijk heel anders."

Na de pauze slaagde Swansea er net als in de voorgaande drie duels niet in om het net te vinden. Dit tot teleurstelling van Vorm. "Zoveel kansen krijgen we niet in de Premier League, dus je moet ze wel afmaken. Iedereen weet dat Arsenal een grote ploeg is, maar we waren dicht bij een stunt."