AMSTERDAM – Harry Redknapp gaat er niet van uit dat Luka Modric deze transferperiode nog vertrekt bij Tottenham Hotspur. De manager van de Spurs is van plan zijn middenvelder zondag te laten spelen tegen Manchester City.

Modric staat al weken in de belangstelling van Chelsea, maar de Spurs wezen tot twee keer toe een bod van de Londenaren af. Volgens Redknapp heeft de voorzitter van Tottenham Hotspur, Daniel Levy, nu duidelijk laten weten dat de Kroatische international niet te koop is.

''Er is een ontmoeting geweest en daar heeft Daniel gezegd dat Modric niet te koop is. Het was moeilijk voor hem, maar wij willen dat hij blijft en dat gebeurt ook'', aldus Redknapp tegen Sky Sports.

Hoewel Modric dit seizoen nog niet in actie kwam, is Redknapp van plan om hem dit weekeinde wel op te stellen. ''Hij zou fit moeten zijn voor de wedstrijd van zondag tegen Man City. Wanneer hij zich over de teleurstelling heen zet, zal hij net als de voorgaande seizoenen gaan uitblinken.''

Diarra

Overigens zijn de Spurs na het aantrekken van Emmanuel Adebayor nog niet uitgewinkeld. Redknapp zou Lasanna Diarra, de middenvelder die weg mag bij Real Madrid, graag aan zijn selectie toevoegen. De twee werkten eerder succesvol samen bij Portsmouth.