AMSTERDAM - Wesley Sneijder kan niet met honderd procent zekerheid zeggen dat hij na 31 augustus nog speelt bij Internazionale. De middenvelder wordt al maanden in verband gebracht met Manchester United.

“Er is altijd een kans dat er nog iets gebeurt, we zullen zien”, zegt Sneijder in The Guardian. “Ik draai al zo’n tien jaar op het hoogste niveau mee en er zijn altijd speculaties.”

De international benadrukt dat hij het goed naar zijn zin heeft in Milaan. “Ik ben als altijd vrolijk en vind het leuk om te trainen en om wedstrijden te spelen voor Inter.”

Ferguson

Manager Alex Ferguson van United ziet in Sneijder de opvolger van de gestopte Paul Scholes. “Als hij wil komen, moet hij dat doen onder onze voorwaarden. Anders zoeken we verder.”

Trainer Gian Piero Gasperini van Internazional reageerde zondag na de 3-0 nederlaag in een oefenduel met Manchester City verbaasd op de opmerking van een verslaggever dat United Sneijder een contractvoorstel heeft gedaan.

“Ze zullen met Inter moeten onderhandelen. Ik maak me niet zoveel zorgen. De transfermarkt is open tot en met 31 augustus, tot die tijd zullen we bezig zijn met dit soort verhalen.”