CESENA - Giampaolo Pazzini heeft de kansen van Internazionale op titelprolongatie in Italië in leven gehouden. De Italiaanse spits voorkwam in blessuretijd met twee doelpunten dat Inter een pijnlijke nederlaag moest incasseren bij laagvlieger Cesena: 1-2.

Wesley Sneijder ontbrak vanwege een lichte blessure bij de 'Nerazzurri'.

Lange tijd leek Inter af te stevenen op de zoveelste deceptie van de laatste weken. Dankzij een doelpunt van Igor Budan kwam Cesena in de 56e minuut op voorsprong.

Extra tijd

Bij een nederlaag had Inter definitief afscheid moeten nemen van de titel, maar Pazzini redde de sterrenploeg. Hij trof in de extra tijd twee keer doel.

''Dit hadden we van tevoren afgesproken, de wedstrijd verliep precies zoals we vanaf de eerste minuut hadden georganiseerd'', grapte Leonardo na afloop.

Alles kan nog

Hij voegde daar serieus aan toe: ''Om op deze manier te winnen is ongelooflijk. We liggen vijf punten achter op AC Milan, dus alles kan nog gebeuren.''

Inter heeft met nog drie wedstrijden te gaan vijf punten minder dan AC Milan, dat zondag in actie komt tegen Bologna.

Napoli

Napoli, de nummer drie van de Serie A, maakt ook nog steeds kans op de titel. De ploeg uit Napels won zaterdag in het eigen Stadio San Paolo met 1-0 van Genoa.

Marek Hamsik maakte in de slotfase het winnende doelpunt. Napoli heeft zes punten achterstand op de 'Rossoneri'.