AMSTERDAM - Balázs Dzsudzsák en PSV hebben overeenstemming bereikt over een contractverlenging. De Hongaarse linkerspits blijft tot medio 2015 verbonden aan de Eindhovense club.

Het vorige contract van Dzsudzsák liep tot 2013. Maandag zette hij zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis.

Technisch directeur Marcel Brands is blij dat hij de aanvaller, voor wie tijdens de huidige transferperiode flink wat interesse was, aan boord kan houden.

"Balázs is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in het team van PSV en ook een van de meest productieve voetballers in de hele eredivisie. Hij is volop in ontwikkeling en voelt zich thuis in Eindhoven. Deze contractverlenging past precies in de ambities van PSV."

Mooie dingen bereiken

Dzsudzsák voelt zich thuis bij de koploper van de eredivisie. "PSV is mijn club geworden. Ik ben blij hier en heb ik het hier heel goed naar mijn zin. Ik voel dat wij met deze groep in staat zijn om heel mooie dingen voor de club te bereiken."

"Ik zit ook midden in mijn ontwikkeling als voetballer en dit is voor mij de beste club om dit proces door te trekken. Er was belangstelling vanuit het buitenland, maar ik kies nu bewust voor PSV."