AMSTERDAM - Na een afkoelingsperiode in de kleedkamer stond een duidelijk teleurgestelde Mario Been de pers te woord na de 2-1 nederlaag tegen FC Twente. "Je ziet maar weer, het geluk is aan de zijde van de ploegen die bovenin staan."

De trainer van Feyenoord verklaarde voor de camera van Eredivisie Live dat zijn spelers aangeslagen in de kleedkamer zaten. "We dachten dat we hier minimaal met een punt zouden weggaan. Dat zou ook verdiend zijn geweest."

Been zag wel een wedstrijd waarop verder gebouwd kan worden. "Wij speelden goed vandaag, kwamen er regelmatig sterk uit en kregen een aantal goede mogelijkheden. We hebben er alles aan gedaan, dat zie je ook aan de spelers."

Vijftiende

"Daarom zijn ze ook zo teleurgesteld. Wij werken de hele wedstrijd aan een resultaat en dat zie je in de blessuretijd wegvallen. Dat komt de sfeer niet ten goede, maar toch zien zij ook dat dit iets is waarmee we verder kunnen."

"Ik ben ervan overtuigd dat, als wij zo doorgaan, wij zeker uit deze situatie komen", besloot Been, die zijn ploeg naar de vijftiende plaats op de ranglijst ziet zakken.