Vrijdag 7 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Sporting-coach Preciado: Mourinho is een schoft

GIJON - Sporting Gijon-trainer Manuel Preciado wil José Mourinho van Real Madrid voor straf tussen supporters van de harde kern van Gijon zetten.
Door ANP

Sporting ontvangt zondag Real Madrid in de Spaanse competitie. Real-trainer Mourinho is geschorst en zal van de tribunes moeten toekijken.

''Ik zou hem tussen de harde supporterskern zetten'', verklaarde de oefenmeester vrijdag. ''Ik vind hem een schurk, een schoft en een slechte collega''.

Beschuldiging

In september had Mourinho de coach van Gijon ervan beschuldigd dat hij in de uitwedstrijd bij Barcelona niet zijn sterkste team had opgesteld.

Preciado is dat duidelijk niet vergeten. ''Wie denkt die kerel wel dat hij is? Hij heeft geen respect voor een klein team als Sporting. Ik heb een afkeer van die man en zal hem dat in zijn gezicht zeggen ook.''

Bookmakers

Mourinho werd vrijdag voor twee wedstrijden geschorst omdat hij woensdag tijdens de bekerwedstrijd tegen Murcia de scheidsrechter had beledigd. Het was Mourinho's eerste rode kaart in Spanje.

Bij de bookmakers bestaat de mogelijkheid in te zetten op hoeveel keer de excentrieke Portugees dit seizoen weggestuurd zal worden. In de twee jaar dat hij coach was van Internazionale was dat acht keer het geval.


Lees meer over:

Real Madridsporting gijonJosé Mourinho

Aanbevolen artikelen