MILAAN - Internazionale moet het woensdag in de Champions Leaguewedstrijd tegen Werder Bremen mogelijk doen zonder de aanvallers Diego Milito en Goran Pandev.

Beiden liepen zaterdag in de verloren competitiewedstrijd tegen AS Roma (1-0) een lichte blessure op. ''We weten woensdag na de afsluitende trainingssessie meer'', liet trainer Rafael Benitez dinsdag weten.

Milito en Pandev maken wel deel uit van de selectie voor het tweede duel in de Champions League, net als Wesley Sneijder.

Titelprolongatie

Aanvoerder Javier Zanetti ontbreekt nog vanwege de naweeën van een klaplong. De Argentijn hoopt zondag tegen Juventus zijn rentree te maken.

Inter begon de jacht op titelprolongatie twee weken geleden met een gelijkspel bij FC Twente (2-2).

Matige vorm

Benitez kreeg dinsdag vragen over de matige vorm waarin Inter steekt. De Spaanse coach reageerde geprikkeld op de suggestie dat Inter zelfs in een crisis zou verkeren.

''Crisis? Wat nou crisis? Als ik naar de ranglijst kijk, zie ik niet waar die crisis is'', aldus Benitez, die met Inter ondanks de nederlaag tegen Roma nog aan kop gaat in de Serie A.

Blessures

Werder Bremen is zonder de geblesseerde basiskrachten Clemens Fritz, Torsten Frings en Claudio Pizarro naar Milaan gekomen. Petri Pasanen (ex-Ajax) behoorde ondanks een knieblessure wel tot het reisgezelschap.

Trainer Thomas Schaaf weet nog niet of hij woensdag over de Finse verdediger kan beschikken. De verdedigers Naldo en Sebastian Bönisch zijn al langer geblesseerd.