AMSTERDAM - Maicon is ook komend seizoen bij Internazionale te bewonderen. De voorzitter van de Italiaanse club, Massimo Moratti, zei maandag dat de speler niet naar een andere club gaat. De Braziliaanse vleugelverdediger stond in de belangstelling van Real Madrid.

Moratti bevestigde dat er gesprekken zijn gevoerd met andere clubs over Maicon. De voorzitter is echter van mening dat Maicon te belangrijk is. "Hij is zo goed dat ik mijzelf toe kan staan hem niet te verkopen."

José Mourinho wilde de 29-jarige rechterverdediger graag meenemen naar Real Madrid. Vorig seizoen won de Portugees met Internazionale de Champions League, landstitel en Italiaanse beker.

Onderhandelingen

In de onderhandelingen met Manchester City over Mario Balotelli zijn geen nieuwe ontwikkelingen, meldt Moratti. Ook de overgang van Javier Mascherano naar Internazionale lijkt van de baan.

"De bedragen die gevraagd worden kunnen wij niet betalen. Helemaal niet nu we niemand verkocht hebben." Liverpool vroeg naar verluidt 30 miljoen euro voor de speler.