HOOFDDORP – Aan de lijst van mogelijke nieuwe trainers van ADO Den Haag kan een nieuwe naam worden toegevoegd. John van den Brom is kandidaat om komend seizoen coach te worden in Den Haag.

De huidige trainer van AGOVV heeft volgens het Algemeen Dagblad al een gesprek achter de rug met de nummer vijftien van het afgelopen eredivisieseizoen.

AGOVV kende een goed seizoen in de Jupiler League. De ploeg uit Apeldoorn eindigde op de zesde plaats en mocht deelnemen aan de play-offs voor promotie naar de eredivisie.

FC Eindhoven was in de eerste ronde echter te sterk voor AGOVV.

Atteveld

Van den Brom is niet de eerste trainer die wordt genoemd als opvolger van Raymond Atteveld. Eerder werden Jan Everse, Alfons Groenendijk en Zeljko Petrovic gelinkt aan de Hagenezen.

Groenendijk zag af van de functie, omdat hij 'te weinig zeggenschap zou hebben over de samenstelling van de selectie' vanwege langlopende contracten.

Maurice Steijn, trainer van het beloftenteam, zou graag definitief het stokje van Atteveld willen overnemen. Hij was de laatste wedstrijden van het afgelopen seizoen al interim-trainer en behoedde de club voor degradatie naar de Jupiler League.

'In de luwte'

Atteveld werd vijf wedstrijden voor het einde van de vorige competitie ‘in de luwte’ gezet na enkele mindere resultaten. Twee weken geleden werd de samenwerking definitief stopgezet.