MILAAN - Fabio Capello is volgens voorzitter Massimo Moratti één van de kandidaten om José Mourinho op te volgen als trainer van Internazionale.

De Italiaan is op het wereldkampioenschap actief als bondscoach van Engeland. Mourinho is volgend seizoen coach van Real Madrid.

''Ik heb nog geen beslissing genomen. Capello is één van de kandidaten en hij heeft zeker een goede kans'', aldus Moratti vrijdag tegenover de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport.

Boodschap

De preses gaf Mourinho, die Inter afgelopen weekeinde de winst in de Champions League bezorgde, nog even een pittige boodschap mee.

''Als er iemand het feestje verpest heeft, is het Mourinho door te vertrekken.'' Moratti benadrukte echter wel de Portugees dankbaar te zijn voor de successen.

Mourinho

De overgang van Mourinho naar Real is nog niet helemaal rond. In zijn tot 2012 lopende contract staat dat clubs bij een tussentijdse transfer 16 miljoen moeten betalen aan Inter.

Mourinho claimt dat Moratti hem heeft beloofd die clausule te laten verwijderen als de Champions League zou worden gewonnen, iets wat de voorzitter uiteraard ontkent. Verwacht wordt dat beide clubs in overleg op een lager bedrag uitkomen.