EINDHOVEN - PSV lijft mogelijk op korte termijn Milos Djordjevic in. De 17-jarige Serviër verblijft momenteel op proef bij de club uit Eindhoven. Volgens coach Fred Rutten heeft het talent een positieve indruk gemaakt. ''Het ziet er goed uit voor hem.''

PSV neemt zijn landgenoot Jagos Vukovic definitief over van het Servische FK Rad. Het 21-jarige talent kwam dit seizoen op huurbasis uit voor de Eindhovenaren en verdiende met zijn goede spel een driejarig contract met een optie voor nog twee jaar.

Vukovic speelde tot nu toe negen duels in de hoofdmacht van PSV. De verdediger wist eenmaal, tegen Heracles Almelo, het net te vinden. In november maakte hij zijn debuut bij het nationale elftal van Servië.

Ontwikkeling

Trainer Fred Rutten liet vrijdag op de website van PSV weten dat hij tevreden is over de ontwikkeling van de Serviër. "Dit is de optimale constructie om spelers te laten doorontwikkelen, door ze eerst voor een jaar te huren."

"Hij heeft kunnen kennismaken met de club, met het niveau en de speelwijze", aldus Rutten. "Jagos heeft ons laten zien dat hij een talent is, een speler die nog volop in ontwikkeling is."