AMSTERDAM - Jan Kromkamp overweegt om na dit seizoen te vertrekken bij PSV. De verdediger krijgt bij de Eindhovense club nauwelijks speeltijd en hoopt dat er snel verandering komt in zijn huidige situatie.

"Zowel voor mij als voor PSV heeft het weinig zin om op deze manier door te gaan", vertelt Kromkamp maandagavond na afloop van Jong AZ-Jong PSV (0-1) aan het Noordhollands Dagblad.

Wedstrijdselectie

De 29-jarige rechtsback keerde in de winterstop terug van een blessure, maar behoorde sindsdien pas één keer tot de wedstrijdselectie van PSV. "Vorige week tegen Twente zat ik op de bank. Dat was de enige keer. Dat is moeilijk, ja."

Kromkamp gelooft echter nog wel in zijn eigen kwaliteiten. "Ik weet zeker dat ik nog meekan. Dat merk ik ook in wedstrijden zoals vanavond. Daarom kan ik in de zomer maar beter op zoek gaan naar iets anders als er niets verandert in de situatie."

Contract

De elfvoudig international komt sinds medio 2006 uit voor PSV. De afgelopen seizoenen had hij last van diverse blessures, maar sinds de winterstop is hij weer fit.

Zijn contract in Eindhoven loopt nog tot de zomer van 2011.