AMSTERDAM - Stefan Babovic en Danny Landzaat zullen komend seizoen niet meer in het shirt van Feyenoord te bewonderen zijn. Dit meldt De Telegraaf.

De Rotterdammers zullen de populaire Serviër niet definitief overnemen van FC Nantes. "Wij gaan geen transfersom voor hem betalen", vertelt Mario Been.

Babovic kwam aan het begin van dit seizoen op huurbasis over van de Franse club. De vader van de Servische middenvelder betaalt het loon zodat zijn zoon aan spelen toekomt. Voorlopig echter zonder succes. Babovic kwam deze competitie pas negen keer in actie en scoorde hierin eenmaal.

Verder hoopt de trainer van Feyenoord dat Ruben Schaken snel ingaat op de aanbieding van de Kuipbewoners. "Ik heb wel een deadline gesteld. Je speelt graag voor Feyenoord of niet, er er kan geen euro bij."

Doelman

Tevens werd vrijdag bekend dat de Griekse doelman Kostas Lamprou zijn contract heeft verlengd tot medio 2012. Dit houdt in dat derde keeper Erwin Mulder hoogstwaarschijnlijk verhuurd zal worden.

Alleen als Rob van Dijk besluit om zijn aflopende verbintenis niet te verlengen, komt er een plek vrij voor Mulder. De komst van Jerzy Dudek is volgens Been dan ook absoluut niet aan de orde. "Als Van Dijk niet rondkomt, gaan we door met de drie jonkies."